κούκλα

Ατομικά μαθήματα Αρμονίου για παιδιά ηλικίας από 5 ετών.

Αφορά παιδιά προσχολικής ηλικίας, μαθητές όλων των σχολικών τάξεων, αλλά και σε ενήλικες, με κατάλληλες τροποποιήσεις ρεπερτορίου.

Μπορείτε να ξεκινήσετε μαθήματα είτε διαθέτετε ή σκοπεύετε να αποκτήσετε Φορητό Μονόσκαλο Αρμόνιο, είτε Ηλεκτρονικό Όργανο (Δίσκαλο Αρμόνιο με ποδόπληκτρα).

Το πρόγραμμα διδασκαλίας αποτελείται από γνωστές μελωδίες, παιδικά και παραδοσιακά τραγούδια, προοδευτικά διαμορφωμένα από τη δασκάλα, ώστε ο μαθητής να γνωρίσει τον κόσμο της μουσικής και να αγαπήσει ουσιαστικά το αρμόνιο παίζοντας πάντα με κέφι και κίνητρο τις μουσικές που ήδη τραγουδά και γνωρίζει.

Με την ευχάριστη πρόοδο των σπουδών του ο μαθητής μπορεί να επιλέξει το κλασικό πρόγραμμα σπουδών με έργα Bach και άλλων μεγάλων συνθετών- ασκήσεων τεχνικής κ.α. ( πρόγραμμα εκμάθησης πληκτροφόρου που διδάσκεται στα μεγαλύτερα Ωδεία) σε συνδυασμό πάντα με γνωστές μελωδίες, τραγούδια σύγχρονα & παραδοσιακά.

Βασικό μέλημα της δασκάλας του Αρμονίου είναι να κρατά το ενδιαφέρον του μαθητή της αμείωτο. Τα κομμάτια που διδάσκει είναι μουσικά ευχάριστα και προσπαθεί να ταιριάζουν στο γούστο του μαθητή της. Στόχος της να διευρύνονται οι μουσικοί ορίζοντες του μαθητή και προπαντώς να μη φορτώνεται με μονότονες ασκήσεις πληκτροφόρων που χρόνια απομακρύνουν τα παιδιά από τις μουσικές σπουδές.

Άρης

Τα μαθήματα αρμονίου δεν είναι ποτέ βαρετά! Από τα πρώτα, κιόλας, μαθήματα ο μαθητής μπορεί και παίζει στο Αρμόνιο απλές μελωδίες.

Δυνατότητα επιλογής ύλης, (π.χ. μόνο τραγούδια) σε συνεργασία με τον γονιό & τον μαθητή, αναλόγως των δυνατοτήτων, του διαθέσιμου χρόνου μελέτης και των απαιτήσεων προόδου.

Διδασκαλία Θεωρίας μαζί με το πρακτικό μέρος του Οργάνου για σωστή μουσική κατάρτιση.

Δυνατότητα εξετάσεων σε κεντρικό Ωδείο και μελλοντικής απόκτησης Πτυχίου-Διπλώματος.

Δυνατότητα συμμετοχής σε Μαθητικές Συναυλίες & Εκδηλώσεις.

Δυνατότητα επιλογής επιπλέον διδακτικής ώρας για Διδασκαλία Α-Β-Γ Θεωρίας, Solfege & Dictee.

Τα μαθήματα είναι ωριαία, μια φορά την εβδομάδα και είναι ατομικά-ιδιαίτερα.

Πραγματοποιούνται στον χώρο του μαθητή κατόπιν συνεννόησης.

Σε ειδικές συνθήκες (καραντίνας covid- ) τα μαθήματα μπορούν να γίνουν μέσω Skype.

Για περισσότερες πληροφορίες – τηλεφωνική επικοινωνία ή συνάντηση με την καθηγήτρια για μια πρώτη γνωριμία, στείλτε e-mail στη διεύθυνση: armonio.gr@gmail.com

Αρμόνιο για παιδιά Νατάσσα


Tarantella – Παραδοσιακό Ιταλίας από την Έλενα (1η Δημοτικού – 2ος χρόνος στο Αρμόνιο)


4 χέρια σε Αρμόνιο – Jingle Bells in Beat από την Έλενα (1η Δημοτικού) & τον Σπύρο (3η Δημοτικού)


Vangelis Papathanasiou – Chariots of fire (με ποδόπληκτρα) από τον Αλέξανδρο (3η Δημοτικού – 2ος χρόνος μαθημάτων)


STAR WARS (με ποδόπληκτρα) από τον 10χρόνο Λευτέρη